top of page

REKLÁMFILMEK

FOODORA_HA-GYORS-MEGOLDAS-KELL.jpg

FOODPANDA MARKET I. - REKLÁM

2022-es évünk egyik kedvenc projektje a Foodpanda Market (mai nevén Foodora Market) megbízásából készült cooperációban a Studio Frames-el.
Egy többrészes online marketing videósorozat volt a cél, amely fiatalos, trendi megközelítéssel mutatja be, hogy mennyire praktikus és hasznos tud lenni az online vásárlás egy applikáción keresztül. Szuper stáb, szuper ügyfél és a végeredményt mindenki imádja.

FOODORA_HA_KESO_ESTE.jpg

FOODPANDA MARKET II. - REKLÁM

Az imént említett projekt második sze, melyben egy vicces és aranyos rövid történettel mutattuk be az online rendezés hasznosságát. A rendező merész ötletét sikerült átvinni, így a Tarantino superzoom effektnek köszönhetően kitűnik a megszokott reklámfilmek világából.

FUNDAMENTA_ITT_LEHETSZ_BARKI.jpg

FUNDAMENTA - ITT LEHETSZ BÁRKI - REKLÁM

Mindig öröm emberekkel forgatni és mégnagyobb öröm, ha kreatív koncepciót valósíthatunk meg. A Studio Frames srácokkal közösen készítettük ezt a HR toborzó reklámfilmet a Fundamenta megbízásából, melyeknek rendszeresen készítünk belsős tartalmakat is. A forgatáson Red Komodo 6k kamerát használtunk Sigma FF High Speed Cine Prime optikákkal és Tilta Float kameramozgató rendszerrel.

LA_CONTESSA_KASTELYHOTEL_1.jpg

LA CONTESSA KASTÉLYHOTEL - REKLÁM

A gyönyörű szilvásváradi La Contessa Kastélyhotel és Rendezvényközpont az elsők között reagált a COVID-19  járvány megelőzése érdekében hozott védekező intézkedések bevezetésével. Ezt mindenképpen szerette volna a leendő vendégei számára is jól kommunikálni, hogy náluk a lehető legnagyobb biztonságban pihenhet vagy dolgozhat a vendég. Ehhez kértek fel minket, hogy egy rövid bemutató videóval szemléltessük ezeket és növeljük a bizalmat irántuk.

ZONE_PARK.jpg

ZONE BEVÁSÁRLÓ PARK IMAGE FILM

A Zone Park egy üzleteknek helyet adó országos bevásárlóközpont hálózat, amelynek szüksége volt egy egységes, professzionális image filmre, mellyel a jövőbeli partnereit célozza meg. A brandhez igazodva egy fiatalos, modern és jókedvű filmet álmodtunk meg, mellyel az ügyfél maximálisan elégedett. A felvételek elékszítéséhez több, mint 1800 kilométert tettünk meg bejárva az ország számos pontját.

LINAMAR_CORNADO_ZALAAPATI.jpg

LINAMAR CORNADO - REKLÁMFILM

A Linamar Hungary Zrt. egy világszínvonalú gyártócég, akik nagyon fontos szereplői több szakágnak, melyek közt szerepel az autóipar és a nehézgép gyártás is. Több részlegüknek is gyártjuk a filmes tartalmakat, ebben a videóban az egyik mezőgazdasági kombájn adapterükről készítettünk egy bemutató reklámfilmet munka közben. Egy ilyen forgatás hordoz magával több fizikai nehézséget, de mindig megtaláljuk a megoldást, hogy hogy tudnánk a lehető legjobb módon megjeleníteni az ügyfél által fontosnak talált szempontokat.

EOTVOS_100_EVES.jpeg

EÖTVÖS CIRKUSZ - 100. ÉVES MŰSOR TRAILER

Az Eötvös Cirkusz azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy a 100. születésnapjuk alkalmából készítsünk egy igazi filmes képivilágú rövid reklámspotot. A jubileumi műsorukat igazán különleges és tehetséges előadókkal állították össze, léglegzetelállító mutatványokkal, amikkel minket a forgatáson is teljesen lenyűgöztek.

GUTTLER_SUPERMAXX.jpeg

GÜTTLER SUPERMAXX

A mezőgazdaságban elismert Güttler német adaptergyártó márka magyarországi képviselete egy érdekes új termékének a bemutatásáról kért egy rövid reklámot. A termék és egyben a így a forgatás különlegessége is volt, hogy téli, fagyott föld megmunkálására készült, így a technikát is próbára tette a forgatás. A téma megkövetelte a legkomolyabb minőségű légifelvételek elkészítését, így  egy két operátort igénylő DJI Inspire 2-es drónt vetettünk be a munkára.

RON_PROMO.jpeg

RON PROMO

RON, azaz Roncsek Zoltán, németországban élő tetoválóművész igazán izgalmas ötlettel keresett meg minket. Szerette volna, hogy a RON, mint brand bemutatásában nem csak a munkájának minősége fogja meg a nézőt, hanem az életstílusát is szerette volna belefűzni, hogy ezzel még közvetlenebb benyomást keltsen a nézőben, aki a leendő ügyfele lesz. A forgatás hosszas előkészületeket vett igénybe, több különleges eszközt használtunk, izgalmas helyszíneket kerestünk és komoly utómunkát igényelt a végeredmény, melyhez még a zenét is egyedileg írattunk a projecthez.

DR_PAPP_ZSUZSANNA_LEZERES.jpeg

MEDICAL AESTHETIC SOLUTION CENTRUM

A nők mindent megtesznek a szépségük érdekében. Ezen megbízás alkalmából  egy magán szépségklinikán egy új technológiás bőrápolási gép bemutatása volt a cél.

DELONGHI.jpeg

FEMINA - DELONGHI PRIMADONNA ELITE

Az istenki kávé nem múlik máson, csak a víz, kávé mennyiségén, valamin a tej és a tejhab arányán. A Feminával közösen együttmáködve készítettünk a DeLonghi Magyarország megbízásából egy promóciót, melyben a videós tartalmat a Femina ránk bízta. Egy biztos, ezen a forgatáson a napi kávéfogasztásunk kielégítése nem okozott problémát.

PARK_INN.jpeg

PARK INN ZALAKAROS

A Park Inn hotelhálózatának legújabb beruházásánál, a Zalakarosi Park Inn By Radisson megbízásából készült az alábbi reklám. A forgatás legnagyobb kihívása az volt, hogy a még nem átadott, részben építkezés alatt álló épületben kellett dolgoznunk, ahol sokszor fejtörést okozott a háttérben látszó, még be nem fejezett épületrész. A stáb kreativitásának hála sikerült minden ilyen nehézséget leküzdenünk és egy hangulatos filmet átadni.

OTT_LAMPAK.jpeg

OOTT OKOSOTTHON

Egy újonnan induló startup, az OOTT okosotthon eszközöket gyártó cég kérésére készítettünk több rövid, különálló termékbemutató reklámanyagot, mely a cég weboldalára és külön hírdetési kampányra készült. A felkeresést örömmel fogadtuk, mivel magunk is szeretjük a technológiai újításokat és érdekes volt látni, hogy milyen irányba halad a jövő technológiája.

bottom of page