REKLÁMFILMEK

EÖTVÖS CIRKUSZ - 100. ÉVES MŰSOR TRAILER

Az Eötvös Cirkusz azzal a kéréssel fordult hozzánk, hogy a 100. születésnapjuk alkalmából készítsünk egy igazi filmes képivilágú rövid reklámspotot. A jubileumi műsorukat igazán különleges és tehetséges előadókkal állították össze, léglegzetelállító mutatványokkal, amikkel minket a forgatáson is teljesen lenyűgöztek.

RON PROMO

RON, azaz Roncsek Zoltán, németországban élő tetoválóművész igazán izgalmas ötlettel keresett meg minket. Szerette volna, hogy a RON, mint brand bemutatásában nem csak a munkájának minősége fogja meg a nézőt, hanem az életstílusát is szerette volna belefűzni, hogy ezzel még közvetlenebb benyomást keltsen a nézőben, aki a leendő ügyfele lesz. A forgatás hosszas előkészületeket vett igénybe, több különleges eszközt használtunk, izgalmas helyszíneket kerestünk és komoly utómunkát igényelt a végeredmény, melyhez még a zenét is egyedileg írattunk a projecthez.

GÜTTLER SUPERMAXX

A mezőgazdaságban elismert Güttler német adaptergyártó márka magyarországi képviselete egy érdekes új termékének a bemutatásáról kért egy rövid reklámot. A termék és egyben a így a forgatás különlegessége is volt, hogy téli, fagyott föld megmunkálására készült, így a technikát is próbára tette a forgatás. A téma megkövetelte a legkomolyabb minőségű légifelvételek elkészítését, így  egy két operátort igénylő DJI Inspire 2-es drónt vetettünk be a munkára.

LINAMAR OROS SUN+CHOP

A meleg és a por nagy ellensége a videós szakmának és a kameráknak, de minket nem riasztott el a kihívás, miszerint készítsünk a Linamar Oros Sun+Chop új betakarító adapteréről egy reklámfilmet. Külön öröm, hogy a megrendelő kimagasló rugalmassága miatt teljes mértékben rendelkezésünkre bocsájtotta a felvételeken látható 5 darab kombájnokat és a hozzá tartozó kiszolgáló személyzetet, így tökéletesen tudtuk koordinálni a mozgásukat, hogy a képi világ a lehető legrendezettebb legyen.

MEDICAL AESTHETIC SOLUTION CENTRUM

A nők mindent megtesznek a szépségük érdekében. Ezen megbízás alkalmából  egy magán szépségklinikán egy új technológiás bőrápolási gép bemutatása volt a cél.

FEMINA - DELONGHI PRIMADONNA ELITE

Az istenki kávé nem múlik máson, csak a víz, kávé mennyiségén, valamin a tej és a tejhab arányán. A Feminával közösen együttmáködve készítettünk a DeLonghi Magyarország megbízásából egy promóciót, melyben a videós tartalmat a Femina ránk bízta. Egy biztos, ezen a forgatáson a napi kávéfogasztásunk kielégítése nem okozott problémát.

PARK INN ZALAKAROS

A Park Inn hotelhálózatának legújabb beruházásánál, a Zalakarosi Park Inn By Radisson megbízásából készült az alábbi reklám. A forgatás legnagyobb kihívása az volt, hogy a még nem átadott, részben építkezés alatt álló épületben kellett dolgoznunk, ahol sokszor fejtörést okozott a háttérben látszó, még be nem fejezett épületrész. A stáb kreativitásának hála sikerült minden ilyen nehézséget leküzdenünk és egy hangulatos filmet átadni.

OOTT OKOSOTTHON

Egy újonnan induló startup, az OOTT okosotthon eszközöket gyártó cég kérésére készítettünk több rövid, különálló termékbemutató reklámanyagot, mely a cég weboldalára és külön hírdetési kampányra készült. A felkeresést örömmel fogadtuk, mivel magunk is szeretjük a technológiai újításokat és érdekes volt látni, hogy milyen irányba halad a jövő technológiája.

KAPCSOLAT

© 2020 by E-PICture Studio

Budapest

  • Facebook
  • YOUTUBE_ICON
  • INSTAGRAM_ICON