top of page

SHOWREELS

SHOWREEL_2022_500PX.jpg

SHOWREEL 2022

Az elmúlt évek történései, változásai mindenki életére nagy hatással volt. Sokan új dolgokba fogtak, új szakmákba, vállalkozásokba kezdtek, de mi továbbra is hűen kitartottunk szeretett munkánk mellett, melynek meg is lett az eredménye. Több igazán izgalmas és nagy kihívás elé állított minket az élet. Számos megkeresést kaptunk több gyártócégtől is, hogy segítsük  szaktudásunkkal és látásmódunkal az ő projectjüket megvalósítani. Ebből kifolyólag olyan szuper reklámfilmeket valósíthattunk meg, mint például a Gierlinger Bacon rövid TV reklámja, a FoodPanda Market több részes online reklámfilm kampánya vagy akár a Fundamenta toborzó filmjei. Természetesen a korábbi ügyfeleinkkel is rendszeresen együtt dolgoztunk, többek között újabb Linamar Hungary Zrt.  aratás és gyártástechnológiai filmek, illetve OOTT okosotthon filmek készültek. Több külföldi forgatáson is túl vagyunk, Magyarországon belül is sok ezer kilómétert utaztunk a forgatások kedvéért. Mindig öröm látni az elégedettséget ügyfeleinken, örömmel várjuk a jövőben is, a hasonló megbízásokat, kihívásokat!

SHOWREEL_2019.jpeg

SHOWREEL 2019

Ebben a 2019-es showreelünkben 2 évnyi munkáink láthatóak, melyek minden eddiginél izgalmasabbak voltak. Voltak külföldi megrendeléseink is, melyek közt megfordultunk Horvátországban, volt Törökországból érkezett delegációnk is. Itthon pedig sok izgalmas és érdekes projekten dolgozunk, betekintést nyertünk az autóalkatrész gyártás folyamataiba a Linamar Hungary Zrt. jóvoltából, ott voltunk a magyarországi hivatalos Tesla forgalmazó megnyitóünnepségén is. Láthattuk, hogy mennyire szigorúak a gyógyszergyártás szabályai a gödöllői Kedrion vérplazmát feldolgozó üzemében. Forgattunk több neves előadóval videóklippeket, mint például Cserpes Laura, Children of Distance vagy Srámek Péter. Rendszeresen jártunk a Gerenalihoz, Fundamentához és a Feminához is több különböző forgatás miatt. Dolgoztunk újonnan induló startup cégnek és visszatérő korábbi ügyfeleinknek is. Nagy kihívás volt a Szegedi Ifjusági Napok (SZIN) official videóinak gyártásában operatőri feladatokat vállalni, de a komoly munka ellenére felejthetetlen élményekkel és tapasztalatokkal lettünk gazdagabbak.

SHOWREEL_2017.jpeg

SHOWREEL 2017

2017-es évünk során megannyi helyen forgattunk annál is több partnerrel. Reklámfilmeket forgattunk a Babel és Kiosk impozáns éttermeinek, ott voltunk a kiemelt rendezvényeiken. Az ételek mellett italmárkákkal is dolgoztunk együtt mint például a Baileys karácsonyi koktéljai, vagy a Piña bár italkülönlegességei. A párizsi Diner en Blanc után Magyarországon először megrendezett  exkluzív szabadtéri vacsoráján mi is teljes fehér szettbe öltöztünk. Megtiszteltetés ért, hogy a gyönyörű Four Seasons Gresham Palota falain belül forgathattunk, a Hard Rock Cafe budapesti bárjában is megfordultunk és a Szegedi Nemzeti Színház 2017-es évadának reklámspotjának elkészítését is ránk bízták. Több nagy forgatás werkfilmjének elkészítését is vállaltuk. Forgattunk a Rádió 1 studiójában Balázsékkal, dolgoztunk fesztiválokon mint például az EFOTT vagy a VOLT, készítettünk videóklipeket Pribelszki Norbinak és Realectának is. Elsőként láthattuk és örökíthettük meg Magyarországon az új elektromos Nissan Leafet, emellett reklámfilmet készítettünk a Park Inn by Radisson Zalakaros részére.  A mezőgazdaság rejtelmeibe is betekintést nyertünk a Linamar Hungary Zrt. és a Güttler Kft. projektjein keresztül.

SHOWREEL_2016.jpeg

SHOWREEL 2016

Megalakulásunk óta az első Showreel-ünkben próbáltuk bemutatni, hogy mennyi élményt és tapasztalatot gyűjtöttünk már az első évünkben is. Megismerkedtünk a különleges pirotechnikai eszközök használatával, videóklipek alkalmával többször alkalmaztunk irányított tüzeket, robbanószereket és füstbombákat. Egy németországi tetoválóművész kért fel minket, hogy készítsünk egy izgalmas, tetoválós és az ő életmódját is bemutató promociós filmet a cégének. Itt alkalmaztunk először több különböző komoly filmes eszközt, mint például a Sony FS7 és F55-ös kamerákat. Ebben az évben szereztünk nagy tapasztalatot a drónozás területén, amely akkoriban még igazi ritkaságnak számított. Régi szenvedélyünk, az extrémsportok rendezvényein is forogtak a kameráink, emellett izomautókkal a Szlovákia Ringen, és magyarország egyik erőemberével is dolgoztunk. Az extrém témák után kicsit csendesebb vizekre eveztünk, így megtapasztalhattuk szépségiparhoz szükséges kifinomult stílust. Ezt követően kaptunk felkértést egy neves Youtubertől, hogy szüksége van egy hangulatos introra és ennek elkészítésében kérte segítségünket. Az évet pedig szintén egy különleges élménnyel, a gödöllői reptéren forgatott anyaggal zártuk.

bottom of page