RENDEZVÉNYEK

TESLA_BEMUTATO.jpeg

TESLA - PARTNERSHIP TALÁLKOZÓ

A Tesla hivatalos magyarországi forgalmazója kért fel minket, hogy örökítsük meg exkluzív meghívásos rendezvényét, ahol bejelentették, hogy megkezdik magyarországon a Teslák showroomban való forgalmazását.

NISSAN_DEALER.jpeg
LINAMAR_MEGNYITO.jpg

NISSAN - DEALERSHIP EVENT

Az új generációs Nissan Leaf elektromos autó bemutatására rendezett magyarországi partnertalálkozóján forgattunk, ahol a Nissan külföldi vezetői tartottak prezentációkat és leleplezték az új autót.

LINAMAR - ÚJ CSARNOK ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

Rendszeresen visszatérő ügyfelünk, a Linamar Hungary Zrt. kért fel minket, hogy a békéscsabai új elektromos autóalkatrész gyártó csarnokának az ünnepségéről készítsünk egy hangulatos aftermoviet.

TIKA_TAPASZTALATI.jpeg

TIKA - TAPASZTALATI PROGRAM

A TIKA, azaz a Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökség Igazgatósága szervezésében egy 11 fős, török diákokból álló delegációnak szervezett magyarországi programsorozatát örökítsük meg 10 napon át az egész országot bejárva.

KURULTAJ_2018.jpeg
VASCULAR.jpeg

KURULTAJ 2018

Az ősmagyar találkozón, a hun és türk tudatú népek legnagyobb találkozóján forogtak a kameráink, ahol lenyűgöző pillanatokat örökíthettünk meg a történelmünk különböző hagyományörző embereivel.

VASCULAR PLAZMA - ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

Megnyílt Miskolcon a Vascular új vérplazma adó központja, ahol minket kértek fel ezen esemény megörökítésére.