RENDEZVÉNYEK

TESLA - PARTNERSHIP TALÁLKOZÓ

A Tesla hivatalos magyarországi forgalmazója kért fel minket, hogy örökítsük meg exkluzív meghívásos rendezvényét, ahol bejelentették, hogy megkezdik magyarországon a Teslák showroomban való forgalmazását.

NISSAN - DEALERSHIP EVENT

Az új generációs Nissan Leaf elektromos autó bemutatására rendezett magyarországi partnertalálkozóján forgattunk, ahol a Nissan külföldi vezetői tartottak prezentációkat és leleplezték az új autót.

LINAMAR - ÚJ CSARNOK ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

Rendszeresen visszatérő ügyfelünk, a Linamar Hungary Zrt. kért fel minket, hogy a békéscsabai új elektromos autóalkatrész gyártó csarnokának az ünnepségéről készítsünk egy hangulatos aftermoviet.

TIKA - TAPASZTALATI PROGRAM

A TIKA, azaz a Török Együttműködési és Koordinációs Ügynökség Igazgatósága szervezésében egy 11 fős, török diákokból álló delegációnak szervezett magyarországi programsorozatát örökítsük meg 10 napon át az egész országot bejárva.

KURULTAJ 2018

Az ősmagyar találkozón, a hun és türk tudatú népek legnagyobb találkozóján forogtak a kameráink, ahol lenyűgöző pillanatokat örökíthettünk meg a történelmünk különböző hagyományörző embereivel.

VASCULAR PLAZMA - ÁTADÓ ÜNNEPSÉG

Megnyílt Miskolcon a Vascular új vérplazma adó központja, ahol minket kértek fel ezen esemény megörökítésére.

© 2020 by E-PICture Studio

Budapest

  • Facebook
  • YOUTUBE_ICON
  • INSTAGRAM_ICON